overzicht

Europes biggest educational professional grooming event

Europa's grootste educatief & professioneel trimevent met Internationaal trimkampioenschap, top seminaries, workshops, mini beurs, kinder competitie met modeldogs en zoveel meer...

BESTEL JOUW TICKET HIER


Seminaries van wereldklasse

We listened to your feedback and made some changes to our seminar setup:
- This year every seminar and speaker will have its' own dedicated room to keep things close and personal
- The spoken language will be mostly English (unless told otherwise) and will not be translated to guarantee a more natural flow during the session.
- Asking questions during or after the seminar is always possible and advisable!
- During registration, let us know which one of the seminars you will most likely attend to so we can act accordingly.
- Discrete switching between rooms remains possible and first come, first serve will apply to guarantee yourself a seat.

We believe the above will remove unnecessary distractions and will bring even more quality to the table!


zaterdag docent seminarie
[1] 10:00 - 11:45 Paola Acco [EN] Bichon Frisé (commercial)
[2] 10:00 - 11:45 Anna Bardysheva [EN] Yorkshire Terrier (commercial)
[3] 10:00 - 11:45 Clayton Muniz [EN] Poodle (commercial)
[4] 10:00 - 11:45 Allison Foley [EN] Poodle Clinique (show)
[27] 10:00 - 11:45 Sonia Luengo [EN] Groomer talk: How to become a grooming star
[5] 13:00 - 14:45 Martial Carre [FR] Cairn Terrier (commercial)
[6] 13:00 - 14:45 Sylvie Aelvoet [EN] Cats (commercial)
[7] 13:00 - 14:45 Rony Demunter [EN] Fox Terrier (show)
[8] 13:00 - 14:45 Anna Bardysheva [EN] English Cocker (commercial)
[26] 13:00 - 14:45 Paola Acco [EN] Groomer talk:
[9] 15:00 - 16:45 Sylvie Aelvoet [EN] Cats (commercial)
[10] 15:00 - 16:45 Anna Bardysheva [EN] Old English Sheepdog (commercial)
[11] 15:00 - 16:45 To be announced Creative Modeldog (creative)
[12] 15:00 - 16:45 Allison Foley [EN] Poodle Clinique (show)
[A] 15:00 - 16:45 Linda Barker, Rony De Munter, Umberto Lehmannn [EN] Free Workshop Beginners at competition ring
 
 
 


  SEMINARIES • Bichon (commercial)

  Paola is expert in het knippen van Bichon Frisés. De Bichon is DE uitdaging voor trimmers. Daarom zal Paola u met veel passie het ras leren kennen en tonen hoe u de Bichon optimaal kan knippen. Heeft u problemen met het knippen van de hoekingen, de ‘Bichon expressie’ of weet u niet hoe u de oren moet knippen, dan is dit seminarie een must!. Paola leert u alles over het knippen van de Bichon, het hoofd, hoe u kan corrigeren en expressie geven. De Bichon is DE uitdaging voor trimmers en Paola is DE referentie om Bichons te knippen. Ze zal u helpen het ras te begrijpen. Heeft u problemen met de hoekingen, de expressie of weet u niet hoe u de oren moet aanpakken, dan is dit seminarie een absolute must!


 • Yorkshire Terrier (commercial)

  Yorkshire ‘New Look’ Anna is een perfectioniste wanneer het op hondentrimmen aankomt. Ze is er op gevierd haar passie met u te delen. Deze bekende trimster houdt van snelheid, perfectie en kwalitatief materiaal. Ze toont u de nieuwste kniptechnieken en hoe u het hoofd kan stylen. Ze geeft uitleg over het ras, wat het belangrijkste is aan het trimmen van een York, hoe u sneller kan werken en toch een prachtig resultaat kan bekomen. Snelheid = winst. Mis deze demo niet van één van de beste trimsters ter wereld! Als één van de beste trimsters ter wereld en perfectioniste zal Anna u het knippen van de York uitgebreid uitleggen. Hoe kan u sneller werken en toch een mooi resultaat behalen. Wat zijn de nieuwste kniptechnieken ? Hoe kan u het hoofd stylen ? Snelheid = winst. Mis deze demo niet!


 • Poodle (commercial)

  Poedels knippen is absolute kunst! Het is belangrijk om snel en efficiënt te kunnen werken om uw trimsalon rendabel te kunnen houden. Clayton werkt dagelijks met Poedels. Daarom is het een unieke kans om door deze toptrimmer begeleid te kunnen worden. Stop onnodig knippen (time is money) en kom kijken hoe Clayton snel en makkelijk de poedel stylt. Opzetkammen kunnen heel wat tijd besparen maar als ze niet goed gebruikt worden kunnen ze uw plannen in het water laten vallen en veel meer knipwerk teweeg brengen. Clayton legt u verschillende technieken uit om snel en efficient te werken met een prachtig eindresultaat. Clayton is een echte poedeldeskundige. Mis de unieke kans niet om door deze toptrimmer begeleid te kunnen worden. Kom en leer hoe u snel en efficiënt kan werken en stop onnodig knippen, time is money! Hij toont u de verschillende technieken om met opzetkammen te werken en een prachtig eindresultaat te bekomen.


 • Poodle Clinique (show)

  Wanneer hebben we de kans om een volledig weekend te spenderen met één van de top Poedel handlers in de wereld? Als het showen van Poedels uw ding is mag u deze workshop niet missen! Hoe kunt u de snit aan uw Poedel aanpassen zodat het past bij de haarkwaliteit, leeftijd en kleur? Allison legt de verschillende populaire stijlen uit voor trimwedstrijden en shows en waarom bepaalde stijlen beter passen bij verschillende lichaamstypes. Ze legt ook uit welke snit bepaalde foutjes kunnen camoufleren en hoe u de kwaliteiten van uw hond in de verf kan zetten. Wanneer hebben we de kans om een volledig weekend te spenderen met één van de top Poedel handlers in de wereld? Allison legt de verschillende populaire stijlen uit voor trimwedstrijden en shows en waarom bepaalde stijlen beter passen bij verschillende lichaamstypes.


 • Cairn Terrier (commercial)

  Volgens Martial moet een zuivere Cairn Terriër natuurlijk zijn. De techniek die gebruikt wordt is heel belangrijk voor dit ras. Door heel precies te trimmen vermijd u dat de vacht omlaag valt. Deze hond moet volledig getrimd worden, scharen gebruiken is uit den boze! Verwar het trimmen van een Cairn Terriër niet met het trimmen van een West Highland Terriër. Martial zal u de verschillende technieken uitleggen tijdens zijn demonstratie. Eens u geleerd hebt hoe makkelijk het is om deze vacht gans het jaar schoon te houden, is het tijd om uw klanten van deze service te overtuigen. Tijdens de demonstratie zal Martial u de verschillende trimtechnieken laten zien om de Cairn Terriër er natuurlijk te laten uitzien. Scharen gebruiken op de Cairn Terriër is uit den boze. Eens u geleerd hebt de vacht het ganse jaar door schoon te houden, is het tijd om uw klanten van deze service te overtuigen.


 • Cats (commercial)

  Wordt geïnspireerd door Sylvie van MEOdeluxe. Ze vertelt je alles wat je dient te weten over katten en hoe je efficiënt hun vacht, nagels en tanden kan verzorgen tijdens het dagelijkse werk in het salon. Katten worden individueel bekeken aan de hand van hun vachttype, gezondheid en leeftijd. Kom luisteren hoe Sylvie spreekt over het temperament van de kat en hoe belangrijk het is om na te gaan wat we met deze kat kunnen bereiken. Kennis van het gedrag van een kat is een must voor een succesvolle kattentrimmer. Deze demo zal gaan over het baden van katten, korthaar en langhaar, ontklitten van katten, oudere katten, het gebruik van de juiste materialen en producten, en wat te doen wanneer ze in de rui zijn. Wordt geïnspireerd door Sylvie van MEOdeluxe. Ze vertelt je alles wat je dient te weten over katten. Hoe hun vacht, nagels en tanden verzorgen maar ook over gedrag van de kat, omgaan met oudere katten, baden, ontklitten van katten en het gebruik van de juiste producten en materialen.


 • Fox Terrier (show)

  Tijdens dit seminarie zal Rony De Munter u leren om een Fox Terriër perfect af te werken. Dankzij zijn enorme ervaring met dit ras is hij DE persoon om u te tonen hoe u het lichaam en de pootjes de juiste afwerking geeft, de noodzakelijke ‘finishing touch’. Hij zal ook demonstreren hoe u de juiste expressie verkrijgt voor de Fox Terriër. Vragen als ‘Wat te doen bij een kort hoofd?’ en ‘Hoe kan ik mijn Fox best voorbereiden om deel te nemen aan een trimwedstrijd?’ komen zeker aan bod tijdens dit seminarie. Alle nodige uitleg omtrent welke materialen wel en niet te gebruiken worden tijdens dit seminarie ook besproken. Topfokker van de Fox Terriër Rony De Munter zal u alles leren wat u dient te weten over het trimmen van Fox Terriërs. Hoe geven we het lichaam en de pootjes de juiste afwerking? Wat te doen bij een kort hoofd? Hoe kan ik mijn Fox best voorbereiden op een trimwedstrijd? Welke materialen en producten dien ik te gebruiken? Al deze vragen komen aan bod.


 • English Cocker (commercial)

  De Engelse Cocker is één van Anna’s favoriete rassen om te toiletteren. Tijdens deze inspirerende demo zal Anna u tonen hoe u tijd kan besparen en de gevraagde expressie kan bekomen van dit fantastische ras. Zelf voor de honden die we dagelijks in het trimsalon krijgen kunt u, door het toepassen van enkele simple trucjes, een perfect profiel bekomen. Anna zal u uitleggen hoe u snel kan toiletteren, de verschillende trimtechnieken, welke producten ze hiervoor gebruikt en hoe u de Engelse Cocker een natuurlijke en fantastische look kan geven. Kort maar toch mooi maakt de meeste van onze klanten gelukkiger! Met de Engelse Cocker als haar favoriete ras toont Anna u hoe u een fantastisch resultaat kan bekomen in een korte tijd. Zelf voor honden die dagelijks in het trimsalon komen verkrijgt u met de juiste trim- en kniptechniek, de juiste producten en een kortere look, een Cocker met het perfecte profiel en expressie.


 • Cats (commercial)

  Kom kijken naar deze specialiste! Bij Perzische katten verwacht men net dat tikkeltje meer precisie bij een trimbeurt. Tijdens deze demo zal Sylvie van MEOWdeluxe u het dagelijkse onderhoud van de Perzische kat EN de volledige toilettage uitgebreid uitleggen. Ze toont u hoe het hoofd getrimd moet worden, hoe u de ogen en oren onderhoudt, de buik scheert en het leeuwen model knipt. De dagelijkse verzorging geeft u de mogelijkheid uw eigen klanten hierover in te lichten en professionele producten en materialen aan hen door te verkopen. U zou versteld staan van de extra winst die u op deze manier maakt! Sylvie Llana van MEOWdeluxe geeft al de uitleg die u nodig hebt mbt het dagelijks onderhoud EN de volledige toilettage van de Perzische kat. Deze info geeft u de mogelijkheid uw eigen klanten hiervan op de hoogte te brengen en hen de juiste materialen en producten te verkopen. U zou versteld staan van de extra winst die u op deze manier maakt!


 • Old English Sheepdog (commercial)

  Old English Sheepdogs (Bobtails) is een ras dat bij iedereen nauw aan het hart ligt. Tijdens deze demo wordt de harige loebas, van mission impossible, omgetoverd naar een prachtige, stijlvolle en artistieke creatie. Deze leuke, lieve hond en Anna laten u zien hoe makkelijk het is om drastische veranderingen te maken in het voorkomen van de Bobtails. Kniptechnieken , snel werken en creativiteit zijn de belangrijkste punten tijdens deze demo. Kom kijken naar deze prachtige demonstratie van Anna! Anna Bardysheva zal u tonen hoe u een Bobtail, die er uitziet als een grote harige hond, omtovert tot een prachtige, stijlvolle en artistieke creatie door het gebruik van verschillende kniptechnieken en haar eigen creativiteit. • Poodle Clinique (show)

  Het meest belangrijke en basis van een goede toilettagebeurt is het juiste onderhoud van de vacht. Allison zal verschillende producten en technieken voorstellen en uitleggen over hoe u de vacht van jouw hond in de beste conditie krijgt. Wat te doen tussen de hondenshows? Hoe de vacht voorbereiden op de show? Wat te doen tijdens de show en na de show? Welke producten worden op show gebruikt en wat geeft het beste eindresultaat. Op al deze vragen kunt u een antwoord verwachten van Allison tijdens deze interessante demo. Om een goede toilettagebeurt te bekomen, is het belangrijk dat de vacht van de Poedel 100% gezond en in conditie is. Tijdens deze demo geeft Allison alle geheimen prijs over hoe u de vacht best kan onderhouden. Dit voor de show, tussen 2 shows, na de show en vooral ook de producten die tijdens de show gebruikt worden om een fantastisch resultaat te verkrijgen.


We listened to your feedback and made some changes to our seminar setup:
- This year every seminar and speaker will have its' own dedicated room to keep things close and personal
- The spoken language will be mostly English (unless told otherwise) and will not be translated to guarantee a more natural flow during the session.
- Asking questions during or after the seminar is always possible and advisable!
- During registration, let us know which one of the seminars you will most likely attend to so we can act accordingly.
- Discrete switching between rooms remains possible and first come, first serve will apply to guarantee yourself a seat.

We believe the above will remove unnecessary distractions and will bring even more quality to the table!
zondag docent seminarie
[13] 10:00 - 11:45 Linda Barker [EN] Labradoodle (Commercial)
[14] 10:00 - 11:45 Peter Ensel [EN] Commercial Handstripping (Commercial)
[15] 10:00 - 11:45 Umberto Lehmann [EN] New Foundlander (Commercial)
[16] 10:00 - 11:45 Allison Foley [EN] Poodle Clinique (Show)
[B] 10:00 - 11:45 Modeldog Kids (Creative)
[C] 10:00 - 11:45 Modeldog Workshop at competition ring (Creative/Traditional/Student)
[17] 13:00 - 14:45 Kristin Buyle [EN] Soft Coated Wheaten Terrier (Show)
[18] 13:00 - 14:45 Kitty Ponnet [EN] Giant Schnauzer (Commercial)
[19] 13:00 - 14:45 Lisette Decauwer [EN] West Highland White (Commercial)
[20] 13:00 - 14:45 Ilse Frenk-Kleton [EN] Mixed Breed Commercial (Commercial)
[29] 13:00 - 14:45 Gia Anslin [EN] Groomer Talk
[30] 13:00 - 14:45 Peter Ensel [EN] Groomer Talk
[21] 15:00 - 16:45 Biagio Cellamare [EN] American Cocker (Show)
[22] 15:00 - 16:45 Kitty Ponnet [EN] Spanish Waterdog (Commercial)
[23] 15:00 - 16:45 Gia Anslin [EN] Saving time with universal combs (Commercial)
[24] 15:00 - 16:45 Allison Foley [EN] Poodle Clinique (Show)
 
 
 


  SEMINARIES • Labradoodle (Commercial)

  Meer en meer wordt de Labradoodle in trimsalons gezien. Dit door de grote populariteit van dit nogal recente ras en van de andere Poedel mixed rassen. De commerciële snit moet praktisch en makkelijk te onderhouden zijn voor de eigenaar. Kom en geniet van de demo van een ras dat alle andere rassen in de wereld oversteekt. Linda heeft een succesvolle manier gevonden om dit ras te stylen volgens de rasstandaard en de wensen van de klanten. Dankzij zijn populariteit wordt de Labradoodle meer en meer in trimsalons gezien. De commerciële snit moet praktisch en makkelijk te onderhouden zijn voor de eigenaar. Kom en geniet van deze demo waar de rasstandaard en de wensen van de klanten centraal staan.


 • Commercial Handstripping (Commercial)

  Wees erbij om deze toptrimmer aan het werk te zien. Peter laat u alles zien omtrent het dagelijkse toiletteren in het salon. De meeste honden in Engeland zijn volledig geschoren, maar Peter maakt de perfecte combinatie tussen trimmen, scheren en knippen voor zijn harige klanten. Dit is de perfecte balans voor het commerciële aspect van het trimsalon en toch het bewaren van de terriër look. Het belangrijkste is de tijd, wat het kost, de keuze die de klant heeft over hoe de hond getrimd moet worden en het gelukkig houden van uw klanten. Peter houdt ervan de Terriër look te behouden. Hij zoekt, in zijn salon, dagelijks naar het beste evenwicht tussen trimmen, scheren en knippen. Dit is de perfecte balans voor het commerciële aspect van het trimsalon, de keuze die de klant heeft over hoe de hond getrimd moet worden en het gelukkig houden van uw klanten.


 • New Foundlander (Commercial)

  Een Newfy voor de show klaarmaken is voor Umberto een erg makkelijke taak. Sinds jaren wordt hij door Newfy clubs over de ganse wereld gevraagd om dit ras voor te stellen. Hij kent het ras door en door. Hij zal u verschillende kniptechnieken laten zien, wat hij belangrijk vindt aan de perfecte snit en hoe hij met deze zware maar lieve beren omgaat. De Amerikaanse manier om dit ras te stylen is volledig in dus zorg dat u mee bent met de nieuwste trends. Kom en zie hoe Umberto de hoekingen, rondingen en lijnen knipt. Hij zal stap voor stap uitleggen waarom dit allemaal belangrijk is. Mis deze kans niet! Een Newfy voor show voorbereiden is voor Umberto een makkelijke taak. Sinds jaren wordt hij door Newfy clubs over de ganse wereld gevraagd om dit ras voor te stellen. Hij kent het ras door en door. De Amerikaanse manier om dit ras te stylen is volledig in dus zorg dat u mee bent met de nieuwste trends. Umberto zal u de verschillende kniptechnieken hiervoor laten zien.


 • Poodle Clinique (Show)

  Allison toont op verschillende manieren hoe u topknots kan op-sprayen en hoe u elastiekjes in de topknots aanbrengt. De topknot is het belangrijkste deel van de Poedel. Het is een iconisch handelsmerk wat hen onderscheidt. Het is het eerste wat de jury ziet en het laat de eerste indruk na. Leer hoe u de topknot gemakkelijk en vol zelfvertrouwen kan maken. Allison toont u dit aan de hand van enkele basis stappen die u kan aanpassen tot de unieke stijl die u uw Poedel wilt geven. Een niet te missen demo! De topknot is het belangrijkste deel van de Poedel. Het is een iconisch handelsmerk wat hen onderscheidt. Allison toont u hoe u op verschillende manieren de topknot kan op-sprayen en hoe u elastiekjes in de topknots aanbrengt. Aan de hand van enkele basisstappen zal u met deze techniek uw poedel een unieke stijl kunnen geven. Een niet te missen demo!


 • Soft Coated Wheaten Terrier (Show)

  Kom kijken op Groomania naar deze top fokker en gerenommeerde trimster en zie hoe Kristin haar Soft Coated Wheaten Terriër verandert in een winnaar. Deze getalenteerde demonstratrice zal u uitleggen hoe u de verschillende types vacht van de Soft Coated Wheaten Terriër kan onderscheiden en respecteren. Voor Kristin is het heel belangrijk dat de gezichtsexpressie van de Soft Coat kan behouden worden. Kristin deelt al haar technieken met u en vertelt u waar op te letten tijdens het knippen, uitdunnen en scheren. Kom kijken op Groomania naar deze top fokker en gerenommeerde trimster en zie hoe Kristin haar Soft Coated Wheaten Terriër verandert in een winnaar. Kristin deelt al haar technieken met u en vertelt u waar op te letten tijdens het knippen, uitdunnen en scheren.


 • Giant Schnauzer (Commercial)

  Deze demonstratie laat u een andere manier van werken zien . Niet zoals het hoort maar wel een streling voor het oog ! De riesenschnauzer en Kitty Ponnet , een perfecte commerciële combinatie ! Wat doen we met niet te plukken vachten en toch kunnen trots zijn op uw werk . Kitty legt u iedere stap van de weg uit , van de voorbereiding tot het kleinste detail in afwerking . Een open demonstratie waar vraag en antwoord centraal staat mbt verknoeide vachten en commercieel werken in het dagdagelijkse trimsalon... Deze demonstratie Laat jou een andere manier van werken zien . Niet zoals het hoort maar wel een streling voor het oog ! Een open demonstratie waar vraag en antwoord centraal staan mbt verknoeide vachten en commercieel werken in het dagdagelijkse trimsalon...


 • West Highland White (Commercial)

  Deze gespecialiseerde Westie fokker is enorm ervaren en wil haar kennis met ons delen. De Westie is een prachtig ras die zeer populair is in de show ring alsook in het trimsalon. De Westie kan op veel verschillende manieren getrimd worden. Lisette heeft een super techniek waarmee ze een prachtig gladde rug verkrijgt en een lichtjes langere toplijn waardoor het totale profiel korter en eleganter lijkt. Met deze techniek heeft de bevedering geen zichtbare lijnen maar ze worden gelijdelijk aan langer waardoor het ganse profiel meer uitgebalanceerd is. Lisette heeft vele top Westies geshowd en ervaren dat heel wat trimmers problemen hebben met het vinden van de juiste lijnen. Kom naar deze demo en laat Lisette u begeleiden met allerhande tips en weetjes dat u zullen helpen in de workflow in uw salon. Deze demo wordt enorm aangeraden, mis deze kans niet! Kom en laat Lisette, meester specialiste en Westie fokker, u begeleiden met allerhande tips en weetjes dat u zullen helpen de Westie te trimmen in uw salon. Kom kijken naar haar prachtige techniek die u de kans geeft om de Westie fantastisch af te werken. Deze demo wordt enorm aangeraden, mis deze kans niet!


 • Mixed Breed Commercial (Commercial)

  Een mixed ras in volle vacht is niet evident te onderhouden voor de gewone hondeneigenaar. Wij als professionelen kunnen de perfecte oplossing hiervoor bieden. Als wereld bekende trimster zal Ilse u tonen hoe mooi en uniek een mixed ras kan zijn na het knippen en stijlen in een praktische en onderhoudbare vacht. Met verschillende kniptechnieken maakt ze van een mixed ras een lieve teddybeer. Een echte winnaar wanneer het aankomt op commercieel werk. Als wereld bekende trimester zal Ilse Frenk-Kleton u op deze demo tonen hoe u van een mixed ras een prachtige en unieke teddybeer kan maken met een praktische en makkelijk te onderhouden vacht. Een echte winnaar wanneer het aankomt op commercieel werk.


 • American Cocker (Show)

  Volgens Biagio moet elke trimmer in staat zijn een hond op een elegante manier te trimmen, waarbij alle positieve punten van de hond naar boven komen en de minder goede kanten gecamoufleerd worden. Dit alles met een natuurlijke finish. Om dit resultaat te bekomen is het nodig om met kwalitatieve producten te werken. Biagio zal uitleggen hoe deze gebruikt worden. Biagio heeft meerdere prijzen gewonnen met de Amerikaanse Cocker zowel in het showen als tijdens trimwedstrijden. Hij houdt van harmonieuse lijnen en een perfect afgewerkt hoofd. Als u wilt weten hoe u dit ras eleganter kan toiletteren, dan is dit uw kans. Kom en leer van deze wereld bekende trimmer. Volgens Biagio moet elke trimmer in staat zijn een hond op een elegante manier te trimmen, waarbij alle positieve punten van de hond naar boven komen en de minder goede kanten gecamoufleerd worden. Dit alles met een natuurlijke finish. Als je wilt weten hoe u dit ras eleganter kan toiletteren, dan is dit uw kans. Kom en leer van deze wereld bekende trimmer.


 • Spanish Waterdog (Commercial)

  De Spaanse waterhond is een echte hype momenteel in het trimsalon. Kitty legt u stap voor stap uit hoe u dit ras tot een echt kunstwerkje kan knippen. Verschillende kniptechnieken en scharen worden hierbij voorgesteld die u dan in uw salon kan gebruiken. Als u ook prachtige resultaten met dit ras wilt bekomen dan mag u dit seminarie van Kitty Ponnet zeker niet missen. De Spaanse waterhond , we kunnen spreken van een echt hype in het trimsalon , Kitty legt u dan ook stap voor stap uit hoe u dit ras tot een waar kunstwerkje kan knippen. Wilt u dit ras omtoveren tot een knap gemodelleerde hond dan is Kitty daar de ‘geknipte’ persoon voor !!


 • Saving time with universal combs (Commercial)

  Scheer elke hond die u moet knippen eerst 15min met opzetkammen en verminder moeheid en pijn in uw hand. Die makkelijke manier van werken zal ervoor zorgen dat u sneller kan werken en efficiënter. De opzetkammen zorgen ervoor dat uw hond mooi gebalanceerd is nadien. Kom kijken hoe Gia verschillende opzetkammen demonstreert om de verschillende lengtes van de vacht te bekomen. U zal merken dat alleen de afwerking met de schaar nodig is. U moet enkel een paar regeltjes in acht houden om deze techniek tot een goed einde te kunnen brengen. Kom kijken naar deze 1u45 durende demo met vooruitstrevende trimtechnieken. De commerciële tekst moet ook groot blijven


 • Poodle Clinique (Show)

  Demonstratie van de continental trim stap voor stap uitgelegd. Kom kijken naar deze toptrimster terwijl ze haar 31 jaar ervaring gebruikt om je te tonen hoe je een Poedel in continental trim voorbereidt voor show. Allison zal je uitleggen hoe haar kniptechnieken haar helpen om een mooi gebalanceerd resultaat te bekomen met een fluwelen resultaat en een perfecte expressie. Deze demo wordt enorm aangeraden voor elke Poedel trimmer, fokker en shower, zeker als je weet dat Allison top winning Poedels onder handen neemt over de ganse wereld. Kopieer haar stijl en win! Wacht niet en boek nu! Demonstratie van de continental trim stap voor stap uitgelegd. Kom kijken naar deze toptrimster terwijl ze haar 31 jaar ervaring gebruikt om je te tonen hoe je een Poedel in continental trim voorbereidt voor show. Allison zal je uitleggen hoe haar kniptechnieken haar helpen om een mooi gebalanceerd resultaat te bekomen.


Europes biggest educational professional grooming event

Europa's grootste educatief & professioneel trimevent met Internationaal trimkampioenschap, top seminaries, workshops, mini beurs, kinder competitie met modeldogs en zoveel meer...

BESTEL JOUW TICKET HIER